TNT NBA Notes Foote – CLE pada MIA dan SA di GS

tnt

Pada permainan pertama header berkembar TNT, Cleveland pada 27-17 SU benar-benar memasuki permainan ini dengan peratusan kemenangan sedikit lebih tinggi (sebanyak 0.005) daripada Miami pada 28-18 SU. Perbezaannya adalah bahawa Cavaliers menguntungkan dengan 25-17-2 ATS secara keseluruhan dengan Heat hanya mempunyai 22-23-1 ATS musim ini.

The Cavaliers benar-benar memasuki mega888 ini dengan kemenangan 7-0 SU dan 5-1-1 ATS. Dalam kes itu, mereka juga adalah pembuat buku mega888 15-7-2 ATS vs. Timur dan 11-10 ATS dalam perjalanan. Tetapi sebelum anda mempertaruhkan Rock and Roll Hall of Fame di Labron James and the Crew malam ini, kita harus menunjukkan bahawa mereka telah berjuang dalam peranan ini.

Kami merujuk kepada tanda ATS Cleveland 3-7 sebagai jalan tolak. Sudah tentu, ini menunjukkan bahawa mereka adalah 8-3 ATS sebagai kegemaran jalan raya. Dengan kata lain, CLE adalah pengganggu hebat di jalan raya tetapi ditampar oleh pasukan yang lebih baik.

Miami sendiri tidak begitu baik dalam peranan ini. Perhatikan bahawa Heat hanya terdiri daripada 4-8 pasukan tuan rumah ATS dengan kemenangan beruntun dan 8-12-1 ATS secara keseluruhan di South Beach. Mungkin, satu lapisan perak bagi penyokong MIA adalah bahawa pasukan mereka mengalami peningkatan kecil dengan ATS 4-2-1 menandakan tujuh perlawanan terakhir mereka di rumah. Selain itu, pasukan tuan rumah mempunyai 4-2 ATS dalam enam pertemuan terakhir.

Pada perlawanan kedua TNT double-dip, San Antonio memeriksa permainan ini di 36-10 SU dan 21-24-1 ATS. Mereka memasuki permainan pada 5-0 SU dan 4-1 ATS. Kita harus perhatikan bahawa kekalahan satu mata mereka terjadi semalam di Portland ketika mereka mengalahkan Blazers 86-82 sebagai pasukan pilihan 8.5 mata.

Ini sebenarnya adalah yang ketiga dari lapan permainan jalan raya untuk menggegarkan Spurs, perjalanan terpanjang mereka dari Alamo sepanjang musim. Kita juga harus perhatikan bahawa SA hanya 2-5 ATS dalam permainan kedua berturut-turut. Mereka juga hanya 2-5 ATS vs. Pasifik setelah kehilangan wang semalam.

Adakah kita menyebut bahawa SA juga berpuas hati dengan 3-8 ATS setelah menang tipis (6 mata atau kurang) Adakah kita merasakan corak di sini? Ya, Spurs dinilai terlalu tinggi musim ini (setakat ini), walaupun mereka ketinggalan 4-1 di ATS dalam lima perlawanan terakhir mereka.

Namun, sebelum menggandakan Warriors, kita harus menunjukkan bahawa tuan rumah tidak mempunyai tumpukan bukti untuk menyokong mereka. Golden State adalah 20-24 SU dan 21-23 ATS yang hampir keseluruhannya tidak emas. Mereka juga hanya 3-10 SU dan 5-8 ATS dalam tiga belas perlawanan terakhir mereka.

Selain itu, ‘State adalah 10-14 ATS yang meriah di rumah, termasuk 4-9 ATS yang menyedihkan ketika pelawat membanggakan kemenangan. Sekiranya anda tertanya-tanya, mereka hanya mempunyai 2-3 ATS sebagai anjing rumah dan 0-4 ATS dalam empat pertemuan terakhir. Satu perkara yang “perak” untuk Golden State adalah mereka mengungguli ATS 3-0 untuk perlawanan ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *