Menangi Undian Pilih 3 – Inilah Caranya

undian

Menang di Pick 3 lotto mungkin tidak sesukar yang anda fikirkan. Ini hanya masalah bermain kombinasi nombor paling pintar. Mari kita perhatikan lebih dekat beberapa cara yang boleh anda gunakan untuk memilih nombor lotto yang terbaik.

Cara pertama adalah dengan menyaring nombor yang paling mungkin diambil dalam lotto. Bagaimana kita tahu nombor mana  DOWNLOAD APK EVO888 2021 yang ingin kita hapuskan dari kumpulan kemungkinan kombinasi? Anda mesti melihat sejarah nombor kemenangan untuk permainan lotto pick 3 yang anda mainkan. Perhatikan betapa jarangnya tiga nombor yang digambar itu semua ganjil atau genap. Undian tidak dilakukan dengan cara ini sangat kerap, jadi ini adalah nombor yang baik untuk disaring. Cuba pilih kombinasi yang mempunyai dua nombor ganjil dan satu nombor genap atau kombinasi dengan dua genap dan satu ganjil. Ini adalah salah satu daripada banyak kemungkinan penapis yang boleh anda gunakan. Contoh lain ialah membuang kombinasi dengan semua nombor tinggi atau semua nombor rendah. Ideanya adalah untuk menghapuskan seberapa banyak nombor untuk menyempitkan kumpulan kombinasi kepada yang paling mungkin diambil.

Cara kedua adalah dengan bermain trend dalam permainan. Trend adalah ciri-ciri yang cenderung ditunjukkan oleh permainan rawak. Kembali ke sejarah nombor yang menang dan anda akan melihat trend seperti nombor jiran yang kerap diambil. Ini adalah kombinasi seperti 4-5-1 atau 6-0-7 di mana dua nombor bersebelahan diambil dalam undian lotto yang sama. Trend lain yang akan anda perhatikan sekurang-kurangnya satu nombor yang dilukis pada undian sebelumnya kemungkinan akan muncul lagi pada undian seterusnya. Bermain hanya kombinasi dengan nombor berulang adalah permainan pintar.

Anda bahkan boleh menggabungkan kaedah dengan menapis kombinasi terlebih dahulu dan kemudian memilih hanya nombor yang sesuai dengan trend atau corak tertentu. Ini akan meningkatkan peluang anda untuk memenangi loteri pick 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *